NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Tablica - Kontakt Kategorija Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

--  

Izbornička stavka Tablica - Kontakt Kategorija kreira link za postojeću Kontakt kategoriju, prikazuje kategoriju kao tablicu objavljenih kontakata za tu kategoriju, sa imenima koju su link i na koja se može kliknuti. Ako je objavljen samo jedan kontakt, tablica će se automatski promjeniti i stranica prikazati kao i za uobičajeni link za Kontakt.

Detalji:
Ime : Upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica. Ako ostavite prazno, automatski će se koristiti ime Kategorije.

Kategorija : Odaberite jedan od objavljenih Kontakata. Popis je identičan popisu u Komponente -> Kontakti -> Kontakt Kategorije.

URL : URL za ovaj kontakt/sadržaj prikazati će se nakon što kliknete na Primjeni/Spremi ikonu.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.

Parametri:
Ikona: Omogućava vam da odaberete ikonu koja će se prikazivati sa lijeve ili desne strane izborničke stavke. Ikona mora biti pohranjena u direktorij /images/stories. Nadalje, da bi se ikona prikazivala, parametar 'Izborničke Ikone' u Moduli -> Moduli -> [naziv-izbornika] treba biti postavljen na opciju 'Da'.

Page CSS Sufiks: Omogućava vam posebno uređivanje stila za ovu stranicu. Sufiks kojeg upišete automatski se dodaje CSS klasama za ovu stranicu.

Natrag dugme: Određuje da li će se prikazivati ili sakriti tekst link "Natrag" koji se pojavljuje na dnu stranice, a koji vraća korisnike na prethodno posjećenu stranicu. Padajući popis omogućava vam odabir opcije 'Globalno' koja određuje da će se koristiti postavke koje ste definirali u Globalnoj Konfiguraciji stranica('Sakrij' ili 'Prikaži').

Naslov Stranice : Prikaži/Sakrij naslov stranice.

Naslov Stranice: Tekst koji će se prikazivati na vrhu stranice. Ako ostavite prazno, prikazivati će se ime izbornika.

Ostale Kategorije: Prikaži/Sakrij listu ostalih kategorija pri pregledu kategorije.

Opis Kategorije: Prikaži/Sakrij opise za druge kontakt kategorije. Ovi opisi prikazuju se ispod naziva kategorije u popisu kategorija koji se prikazuje ispod tablice s detaljima o kontaktu.

# Elemenata: Prikaži/Sakrij broj sadržaja u svakoj kategoriji.

Naslovi Stupaca: Prikaži/Sakrij naslove stupaca ('Ime,' 'Titula,' 'Email,' 'Telefon,' i 'Fax').

Titula: Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje titulu kontakta.

Email: Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje 'Email' kontakta. Joomla automatski čini email adrese sa stranice sa kontakt kategorijama nevidljivim za spambots (računalni programi koje koriste spameri u pretraživanju e-mail adresa na Internetu). Korisnici kojima je u pretraživačima isključen JavaScript neće moći vidjeti ove email adrese.

Telefon: Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje telefon kontakta.

Fax: Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje broj faxa kontakta.

Zabranjene Adrese: E-mail adrese koje sadrže riječi koje ovdje upišete, biti će odbijene. Riječi odvojite točka-zarezom (;).

Zabranjeni Naslovi: Naslovi koji sadrže riječi koje upišete ovdje biti će odbijeni. Riječi odvojite točka-zarezom (;)

Zabranjeni Tekst: Tekst poruke koji sadrži riječi koje upišete ovdje biti će odbijen. Riječi odvojite točka-zarezom (;)

Session Provjera: Omogući ili ne omogući provjeru Session Cookie-ja. Korisnici bez cookie-ja neće moći slati e-mail poruku.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?