NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Ankete : Dodavanje / Uređivanje Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   
--

Na ovoj stranici možete dodavati i uređivati ankete za vaše stranice.

Ikone Alata:
Preview: Ako kliknete na ovu ikonu otvoriti će se pop-up prozor koji će prikazati kako će anketa izgledati na vašim stranicama: naslov, opcije i gumbi za glasove/rezultate.

Spremi: Sprema novu / uređenu anketu i vraća vas u upravljanje anketama.

Odustani: Odustajanje od postupka. Poništiti će se sve napravljene izmjene. Ako je stranica otvorena za uređivanje ankete, moguće je novo uređivanje te ankete.


Detalji:
Naslov: Upišite pitanje ankete koje će biti naslov ankete na vašim stranicama (najviše 100 znakova).

Odgoda: Upišite broj sekundi koji će odrediti koliko će korisnik morati čekati da bi ponovno glasao u istoj anketi. Ovaj vremenski razmak označen je u sekundama. Standardna vrijednost je 86400 (24 sata). 
  • Za 24 sata: 86400.
  • Za 12 sati: 43200. 
  • Za 6 sati: 21600.
  • Za 1 sat: 3600.
Opcije: (polja za upis, od 1 do 12) Ovdje upišite razne opcije između kojih korisnik može odabrati da bi dao svoj glas. Prazna polja neće se prikazivati na stranicama. Korisnici mogu odabrati samo jedan od ponuđenih odgovora.

NAPOMENA: Možete dodati dodatne opcije nakon što je anketa započela. Brisanje opcije oštetiti će podatke pa bi bilo bolje da kreirate novu anketu.

Upozorenje: Od 02/03/05 postoji bug u ovom postupku zato jer je omogućeno spremanje ankete bez opcija, što urokuje mysql grešku. Trebate imati barem dvije popunjene opcije.

Prikazati na stranicama: Ovdje odaberite na kojim će se stranicama anketa prikazivati. Moguće je povezati anketu samo sa određenim stavkama izbornika. Ova opcija radi sa "Ankete" Modulom (mod_poll) koji prikazuje kreirane ankete. Možete izabrati više stavki izbornika.

NAPOMENA: Ovo znači da za ankete povezane sa određenim stavkama, Modul ankete mora također biti povezan sa tim istim stavkama izbornika kako bi se anketa prikazivala. (Moduli-> Site Moduli).

Pomoć: Ankete  (Moduli)

Zadnja Promjena ( etvrtak, 04 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?