NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Modul: Blic Vijesti Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

Modul Blic Vijesti prikazuje jedan ili više objavljenih sadržaja iz određene kategorije sadržaja. Sadržaje iz odabrane kategorije možete prikazivati vodoravno, okomito ili pojedinačno. Vodoravni i okomiti sadržaji prikazuju se u istom poretku kao i popis sadržaja te kategorije.

Tip: mod_newsflash


Detalji

Naslov: Upišite ili uredite 'Naslov' koji će se prikazivati na vašim stranicama.

Pozicija: Odredite da li će se naslov modula prikazivati na stranicama.

Redoslijed: Sa padajućeg popisa odaberite mjesto na kojem će se modul nalaziti u odnosu na druge module koji se prikazuju na istoj poziciji.

Pristupni Nivo: Odredite tko će imati pristup modulu (Public, Registered ili Special).

Objavljeno: Odaberite da li će se modul objaviti na stranicama, na poziciji koju ste odabrali (pozicija su određene vašim predloškom).

ID: Ovo je ID broj kojeg modulu dodijeljuje Joomla sistem.


Odabir Stranica

Odredite na kojim će se stranicama modul prikazivati.


Parametri:

Kategorija: Iz padajućeg popisa odaberite kategoriju sadržaja (prikazanu kao “Sekcija/Kategorija”). Sadržaji iz odabrane kategorije formatirati će se prema postavkama odabranim u “Formacija” parametru.

Formacija: Odaberite stil prikazivanja sadržaja u modulu. Opcije vodoravno i okomito su same po sebi jasne. Opcija “Pojedinačno i Nasumično” nasumično prikazuje jedan sadržaj iz kategorije, sa svakim otvaranjem stranice.

Napomena: Važno je dozvoliti dostatan prostor za prikazivanje generiranih sadržaja. Ovo je naročito važno kada koristite opcije “okomito” i “vodoravno”.

Slike: Kliknite “Da” ako želite da modul prikazuje slike koje se nalaze u sadržaju. Kliknite “Ne” ako želite sakriti sve slike.

Linkani Naslovi: Odaberite da li će naslovi sadržaja ujedno biti i link za potpuni sadržaj. Opcija “Da” uključuje linkane naslove, opcija “Ne” isključuje linkane naslove. Opcija “Globalno” koristi postavke određene Globalnom Konfiguracijom.

Napomena: Stavka “Naslovi” mora biti postavljena na “Da” da bi se naslovi mogli prikazivati.

Opširnije link: Odredite da li će se na kraju svakog sadržaja prikazivati dugme “Opširnije”. Odaberite “Ne” ako želite sakriti ovaj link.

Naslovi: Odaberite "Da" za prikazivanje naslova i sadržaja. Odaberite "Ne" za skrivanje naslova. (Pogledajte i objašnjenje za “Linkani Naslovi” na ovoj stranici)

Broj Sadržaja: Odredite koliko će se sadržaja prikazivati nakon sa svakim osviježavanjem stranice. Ovo je primjenjivo samo za opcije “vodoravno” i “okomito” u “Formacija” stavki na ovoj stranici.

Uključi Cache: Odaberite da li će te uključiti cache sadržaja ovog modula.

CSS Sufiks Modula: Sufiks CSS klase modula (table.moduletable) koji omogućava poseban način prikazivanja modula.


Zadnja Promjena ( nedjelja, 09 srpnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?