NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Modul: Ankete Ispis E-mail
Prijevod: Branimir   


Modul Ankete radi skupa s komponentom Ankete. Ovaj modul se koristi za prikazivanje objavljenih anketa koje su konfigurirane u sučelju komponente.

Kliknite izborničku stavku "Komponente => Ankete" za prikazivanje administratorskog sučelja komponente Ankete. Koristite ovo sučelje za kreiranje ili uređivanje postojećij anketa.

Vrsta: mod_poll
Detalji:

Naslov:
Unesite ili uredite (ako je potrebno) naslov koji će biti prikazan u naslovnoj traci modula koji je prikazan na stranici.

Prikaži naslov: Odaberite "Da" za prikazati naslov. "Ne" za sakrivanje naslova.

Pozicija: Odaberite poziciju iz padajućeg izbornika za postavljanje ovog modula u određenu poziciju prikazivanja na stranici. Naprimjer, odabirom "left" pozicije modul će biti prikazan u lijevoj koloni stranice. Odabirom "right" pozicije modul će biti bprikazan u desnoj koloni stranice. Ove pozicije su utvrđene prilikom kreiranja predloška, znači da određeni predložak može imati više pozicija od nekog drugog.

Redoslijed: Odaberite redoslijed iz ovog padajućeg izbornika za određivanje redoslijeda ovog modula u odnosu na druge module prikazane u istoj "Poziciji" (npr. "left" ili "right"). Pogledajte "Pozicije" u ovom članku.

Pristupni nivo: Odaberite pristupni nivo (to su u stvari korisničke grupe) iz kućice za odabir korisničke grupe za određivanje koja grupa ima pristup ovom modulu.

Objavljeno: Odaberite "Da" za objavljivanje ovog modula; Odaberite "Ne" za odjavljivanje. Objavljeni moduli su prikazani na stranicama koje su odabrane u "Stranice/Odabir stranica" izborniku na ovoj stranici. Neobjavljeni moduli su skriveni i ne prikazuju se, čak i ako su neke stranice odabrane u izborniku "Stranice/Odabir stranica".

ID: Ovo je jedinstveni identifikacijski broj dodjeljen ovom modulu od strane Joomla! sustava. Ovaj broj je generiran automatski i ne može biti promjenjen.

Stranice/Odabir stranica: Odaberite jednu ili više stavki u ovoj kućici za odabir stavki za određivanje stranica na kojima će ovaj modul biti prikazan. Pozicija na kojoj će modul u stvarnosti biti prikazan je određeno u  "Pozicija" izborniku kojeg smo spominjali u ovom članku.

Parameteri:

Uključi cache:
Kliknite "Da" za uključivanje cache-a ovog modula. Kliknite "Ne" za isključivanje cache-a.

CSS Sufiks Modula: Unesite nastavak za CSS klasu ovog modula. (npr. .moduletable-poll). U ovom primjeru, the "-poll" je nastavak. Nastavak klase mora biti trnutno u  CSS-u datoteci predloška. Ovo dozvoljava individualno primjenjivanje CSS klasa  na određene module neovisno o zadanoj CSS klasi predloška.

Zadnja Promjena ( srijeda, 28 lipnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?