NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Upravljanje Kontaktima Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

1.0.x--

Ovdje možete uređivati kontakte na vašim web stranicama.  Nakon što kreirate kontakte, vaši posjetitelji moći će pronaći kontakt informacije za razne osobe ili odjele.

Popis kontakata može se filtrirati po imenu i/ili kategoriji.

Alatna traka:
Odaberite kontakt tako što će te označiti kućicu na početku retka sa njegovim podacima.


Objavljeno i Neobjavljeno:  Kliknite na ikonu 'Objavljeno' ili 'Neobjavljeno' za objavljivanje ili neobjavljivanje odabranog kontakta.


Novo:  Kliknite na ikonu 'Novo' za kreiranje novog kontakta.

Uredi: Kliknite na ikonu 'Uredi' za uređivanje odabranog kontakta.

Izbriši:  Kliknite na ikonu 'Izbriši' za brisanje kontakta iz baze podataka.

Stupci:

Ime:  Ovo je ime kontakta. To može biti osoba, odjel ili što god želite. Ovo ime prikazivati će se u korisničkom sučelju. Možeze kliknuti na ime kontakta za uređivanje njegovih podataka. Ikona lokota pored imena kontakta označava da on nije otvoren za uređivanje. Za promjenu statusa i omogućavanje uređivanja, kliknite na ime kontakta. Ako je taj kontakt zaključao drugi korisnik, nećete ga moći urediti. U tom slučaju, administrator ga mora otključati tako što će u administratorskom izborniku odabrati Sustav >Globalni Unos. Kontakt može otključati i korisnik koji ga je zaključao, tako što će kliknuti na ikonu 'Uredi? pa potom, nakon što je otvoren prozor za uređivanje kontakta, na ikonu 'Spremi' ili 'Odustani'.


Objavljeno:  Kliknite na ikonu za promjenu statusa objavljivanja, od 'Objavljeno' u 'Neobjavljeno', i obrnuto.

Presloži: Kliknite na strelicu za premještanje kontakta na mjesto iznad ili ispod. Ovaj redoslijed odnosi se na redoslijed kontakata u Upravljanju Kontaktima i na stranicama za posjetitelje. Nakon što ste promjenili redoslijed, kliknite na ikonu pored naziva stupca, da bi ste spremili novi redoslijed.

Kategorije:  Kontakte možete pripisati raznim kategorijama. Ovaj stpac prikazuje kojoj kategoriji pripada kontakt. Kliknite na kategoriju za njeno uređivanje.

Povezano s korisnikom: Ako je kontakt povezan s nekim registriranim korisnikom, ovdje će se prikazati njegovo ime. Kliknite na ime za uređivanje korisnika. 

Zadnja Promjena ( nedjelja, 09 srpnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?