NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Komponenta Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

-- 

Izbornička stavka Komponenta kreira link za stranicu koju kreira određena komponenta. (Joomla komponenta je plug-in koji objavljuje sadržaje na Joomla stranicama. Na primjer, komponente su Kontakt, webLinks, Naslovnica, itd.).

Detalji:
Ime : Upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica.
Komponenta : Odaberite jednu komponentu za vaš novi link. Ova se postavka ne može uređivati nakon što spremite vašu novu izborničku stavku.

URL : URL za komponentu prikazati će se nakon što kliknete na Primjeni/Spremi ikonu.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.

Parametri:
Postoje razni parametri koje možete urediti za izborničke stavke koje su link za komponente. Ti parametri ovise o vrsti komponente, a oni postaju dostupni nakon što spremite novu izborničku stavku.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?