NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Najnovije Vijesti
Najtraženije Stranice Pomoći
Kontrolna Ploča Ispis E-mail
Prijevod: Klaudia   


Kontrolna Ploča
je prva stranica koju vidite nakon prijave u Administratorsko sučelje. Na ovu stranicu se uvijek možete vratiti klikom na "Početak" link u admin izborniku. Na Kontrolnoj Ploči je 9 ikona za jednostavan pristup često korištenim dijelovima administracije.


Ikone Kontrolne Ploče

Izbornici – Upravljanje izbornicima i izborničkim stavkama.

Postavke Naslovnice -  Upravljanje sadržajima na naslovnici.

Statični Sadržaji – Upravljanje statičnim (ne-kategoriziranim) sadržajima

Sekcije – Upravljanje sekcijama

Kategorije – Upravljanje kategorijama

Svi Sadržaji – Otvara listu svih članaka koji ne pripadaju u statične sadržaje.

Recikliranje -  Otvara upravljanje privremeno izbrisanim sadržajima. Ovdje možete Vratiti ili konačno Izbrisati sadržaje i izborničke stavke koje ste poslali u reciklažu.

Globalna Konfiguracija - Otvara globalnu konfiguraciju u kojoj možete podešavati sve najvažnije postavke Joomla sustava.

Pomoć – Otvara ovaj ekran pomoći.


S desne strane ekrana su četiri taba:

Prijavljeni – Prikazuje listu trenutno prijavljenih korisnika (u korisničkom dijelu i administraciji). Klikom na korisničko ime se otvara obrazac za uređivanje detalja tog korisnika.

Komponente – Brzi pristup komponentama i njihovim glavnim funkcijama.

Popularno - Prikazuje listu najpopularnijih sadržaja na vašem sajtu. Uključuje naslove, datum nastanka i broj posjeta za najpopularnije sadržaje. Klik na naslov otvara obrazac za uređivanje sadržaja.

Najnoviji Sadržaji - Prikazuje listu najnovijih sadržaja na vašem sajtu. Uključuje naslove, datum nastanka i imena autora najnovijih sadržaja. Klik na naslov otvara obrazac za uređivanje sadržaja.

Izbornička Statistika - Prikazuje listu svih izbornika i broj izborničkih stavki u svakom od njih.  Broj linkova je broj ukupno kreiranih stavki, a ne samo objavljenih. Klik na naziv izbornika otvara listu svih stavki u njemu.

Zadnja Promjena ( nedjelja, 30 travnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?