NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Link - Sadržaj Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

--

Izbornička stavka Link - Sadržaj kreira link za pojedini objavljeni sadržaj, u njegovoj cjelosti.

Detalji:
Ime : Upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica.

Sadržaj : Iz popisa sadržaja odaberite sadržaj do kojeg će ovaj link voditi. Popis je identičan popisu u Sadržaj -> Svi Sadržaji.

URL : URL za ovaj sadržaj prikazati će se nakon što kliknete na Primjeni/Spremi ikonu.

Otvori u : Ovdje možete odabrati između 3 opcije. 'Istom prozoru' otvara link u istom prozoru u kojem se na taj link klikne, 'Novom prozoru' otvara link u potpuno novom prozoru, 'Novom prozoru bez navigacije' otvara link u pop-up prozoru u kojem nema navigacije već samo scroll bars/kliznu traku koja omogućava mjenjanje veličine prozora.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.

Parametri:
Ikona: Omogućava vam da odaberete ikonu koja će se prikazivati sa lijeve ili desne strane izborničke stavke. Ikona mora biti pohranjena u direktorij /images/stories. Nadalje, da bi se ikona prikazivala, parametar 'Izborničke Ikone' u Moduli -> Moduli -> [naziv-izbornika] treba biti postavljen na opciju 'Da'.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?