NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Separator Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

--  

Izbornička stavka Separator dodaje separator/razmak ili držač mjesta izborniku.

On služi kao Roditelj za Izborničke Pod-stavke u hijerarhiji koju ste odabrali.

Detalji:
Uzorak : Upišite uzorak kojeg želite prikazati kada se izbornička stavka koristi kao Separator, ili upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica, ako izborničku stavku koristite kao držač mjesta.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.


Parametri:

Ikona: Omogućava vam da odaberete ikonu koja će se prikazivati sa lijeve ili desne strane izborničke stavke. Ikona mora biti pohranjena u direktorij /images/stories. Nadalje, da bi se ikona prikazivala, parametar 'Izborničke Ikone' u Moduli -> Moduli -> [naziv-izbornika] treba biti postavljen na opciju 'Da'.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?