NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Tablica - Kategorija Tekućih Vijesti Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

 --

Izbornička stavka Tablica - Kategorija Tekućih Vijesti kreira link koji će prikazati kategoriju Tekućih Vijesti kao tablicu koja popisuje nazive objavljenih tekućih vijesti kao link na kojeg se može kliknuti.

Detalji:
Ime : Upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica. Ako ostavite prazno, automatski će se koristiti ime Kategorije.

Kategorija : Iz popisa odaberite jednu od objavljenih kategorija. Popis je identičan onom definiranom u Komponente -> Tekuće Vijesti -> Tekuće Vijesti.

URL za ovaj kontakt/sadržaj prikazati će se nakon što kliknete na Primjeni/Spremi ikonu.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.


Parametri:
Ikona: Omogućava vam da odaberete ikonu koja će se prikazivati sa lijeve ili desne strane izborničke stavke. Ikona mora biti pohranjena u direktorij /images/stories. Nadalje, da bi se ikona prikazivala, parametar 'Izborničke Ikone' u Moduli -> Moduli -> [naziv-izbornika] treba biti postavljen na opciju 'Da'.

Page CSS Sufiks: Omogućava vam posebno uređivanje stila za ovu stranicu. Sufiks kojeg upišete automatski se dodaje CSS klasama za ovu stranicu.

Natrag dugme: Određuje da li će se prikazivati ili sakriti tekst link "Natrag" koji se pojavljuje na dnu stranice, a koji vraća korisnike na prethodno posjećenu stranicu. Padajući popis omogućava vam odabir opcije 'Globalno' koja određuje da će se koristiti postavke koje ste definirali u Globalnoj Konfiguraciji stranica('Sakrij' ili 'Prikaži').

Naslov Stranice : Prikaži/Sakrij naslov stranice.

Naslov Stranice: Tekst koji će se prikazivati na vrhu stranice. Ako ostavite prazno, prikazivati će se ime izbornika.

Naslovi Stupaca: Prikaži/Sakrij naslove stupaca ('Naslov' , 'Članci', 'Link')

Naslov : Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje naslov članka

Članci : Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje # članaka.

Link : Prikaži/Sakrij stupac koji prikazuje Feed Link tekućih vijesti.

Ostale Kategorije: Prikaži/Sakrij listu ostalih kategorija pri pregledu kategorije. Ako se prikazuju, kategorije su linkovi na koje se može kliknuti.

Opis Kategorije: Prikaži/Sakrij opise za druge kontakt kategorije. Ovi opisi prikazuju se ispod naziva kategorije u popisu kategorija koji se prikazuje ispod tablice s detaljima o tekućim vijestima.

# Elemenata : Prikaži/Sakrij broj sadržaja u svakoj kategoriji.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?