NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Tablica - weblink Kategorija Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

 --

Izbornička stavka Tablica - webLink Kategorija kreira link koji prikazuje webLink kategoriju. WebLink kategorije definirane su u Komponente -> Web Linkovi  -> WebLink Kategorije.

Detalji:
Ime : Upišite ime izborničke stavke kako će se prikazivati u izborniku vaših stranica. Ako ostavite prazno, automatski će se koristiti ime Kategorije.

Kategorija : Sa popisa odaberite jednu od objavljenih Weblink kategorija. Popis je identičan onom definiranom u Komponente -> Web Linkovi  -> Weblink Kategorije.

URL : URL za ovaj kontakt/sadržaj prikazati će se nakon što kliknete na Primjeni/Spremi ikonu.

Roditelj : Odaberite 'Top' ako želite da se vaš novi link nalazi na nivou primarne navigacije. Možete ovaj link staviti i pod neku izborničku stavku izbornika, kao pod-stavku, tako što će te tu izborničku stavku odabrati kao Roditelja.

Redoslijed: Joomla uvijek dodaje nove izborničke stavke na posljednje mjesto izbornika. Redoslijed možete mjenjati naknadno, prilikom uređivanja izbornika. Na padajućem popisu odaberite izborničku stavku nakon koje će se prikazivati vaša nova stavka.

Pristupni Nivo: Određuje tko će imati pristup ovom sadržaju.

Objavljeno: Određuje da li će izbornička stavka biti objavljena ili ne. Prema standardnim postavkama, nova izbornička stavka uvijek je objavljena.


Parametri:

Ikona: Omogućava vam da odaberete ikonu koja će se prikazivati sa lijeve ili desne strane izborničke stavke. Ikona mora biti pohranjena u direktorij /images/stories. Nadalje, da bi se ikona prikazivala, parametar 'Izborničke Ikone' u Moduli -> Moduli -> [naziv-izbornika] treba biti postavljen na opciju 'Da'.

CSS Sufiks: Omogućava vam posebno uređivanje stila za ovu stranicu. Sufiks kojeg upišete automatski se dodaje CSS klasama za ovu stranicu.

Natrag dugme: Određuje da li će se prikazivati ili sakriti tekst link "Natrag" koji se pojavljuje na dnu stranice, a koji vraća korisnike na prethodno posjećenu stranicu. Padajući popis omogućava vam odabir opcije 'Globalno' koja određuje da će se koristiti postavke koje ste definirali u Globalnoj Konfiguraciji stranica('Sakrij' ili 'Prikaži').

Naslov Stranice : Prikaži/Sakrij naslov stranice.

Naslov Stranice: Tekst koji će se prikazivati na vrhu stranice. Ako ostavite prazno, prikazivati će se ime izbornika.

Naslovi Stupaca: Prikaži/Sakrij naslove stupaca ('Posjeta' , 'Opis')

Hitova : Prikaži/Sakrij. Padajući izbornik omogućava vam da odaberete 'Globalno' da bi koristili parametre koje ste odredili u Globalnoj Konfiguraciji (Konfiguracija - > Globalna Konfiguracija.

Opis Linka : Prikaži/Sakrij opise linkova.

Ostale Kategorije : Prikaži/Sakrij listu ostalih kategorija pri pregledu kategorije.

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 22 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?