NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Moduli: Tko je Online Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   


Tko je Online modul prikazuje broj korisnika koji se trenutno nalaze na stranicama. Modul prikazuje korisnike kao goste (korisnici koji nisu prijavljeni) i članove (korisnici koji su prijavljeni).

Tip:  mod_whosonline

Detalji

Naslov: Upišite ili uredite (ako je potrebno) naslov koji će se prikazivati u naslovu modula kada se on prikazuje na stranicama.

Prikaži naslov:Odaberite “Da” za prikazivanje naslova na stranicama. Odaberite “Ne” za skrivanje naslova.

Pozicija: Sa padajućeg popisa odaberite položaj modula na stranicama. Na primjer, ako odaberete poziciju “left”, modul će biti prikazan u lijevom stupcu. Ako odaberete “right”, modul će biti prikazan u desnom stupcu. Ove pozicije određene su u vašem predlošku.

Redoslijed: U padajućem popisu odaberite mjesto modula u odnosu na redoslijed drugih modula koji se nalaze na istoj “Poziciji” (npr. “left” ili “right”).

Pristupni Nivo: Odaberite koji će korisnici imati pristup modulu.

Objavljeno: Odaberite “Da’ za objavljivanje modula. Objavljeni moduli prikazuju se na stranicama koje određujete u “Odabir stranica“. Neobjavljeni moduli skriveni su od korisnika, čak i ako u "Odabir Stranica" odaberete stranice na kojima bi se trebali pojavljivati.

ID:  Ovo je jedinstveni identifikacijski broj kojeg modulu dodijeljuju Joomla! sistem. Ovaj broj se generira atomatski i ne može se mjenjati.

Odabir stranica: Kliknite na jednu ili više stavki, da bi ste odredili na kojim će se stranicama prikazivati modul. Gdje će se točno prikazivati modul, ovisi o “Poziciji” koju ste odabrali na ovoj stranici.

Parametri

CSS Sufiks Modula: Upišite CSS sufiks za ovaj modul. (npr. .moduletable-poll). U ovom slučaju, "-poll" je sufiks. Sufiks kojeg odaberete mora postojati u CSS datoteki vašeg predloška. Na ovaj način možete odabrati specifičan stil za modul, neovisan od CSS klasa predloška.

Prikazati:  Kliknite na “Br. Gostiju/Korisnika za prikazivanje broja gostiju i broja prijavljenih korisnika koji trenutno koriste stranice. Kliknite na “Imena Korisnika” za prikazivanje popisa imena svih prijavljenih korisnika. Kliknite na “Oboje” za prikazivanje obje prethodne opcije u isto vrijeme.Zadnja Promjena ( nedjelja, 09 srpnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?