NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Medija Menadžer Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

Medija Menadžer vam omogućava da organizirate vaše Joomla datoteke medija koje prikazujete u raznim člancima na vašim web stranicama.

Direktorij: Okvir s padajućim popisom prikazuje mapu u kojoj se nalazite. Prednja kosa crta (/) označava da se nalazite u korijenu ili na vrhu Medija Menadžer direktorija.

Upload: Upišite lokaciju datoteke ili kliknite na 'Browse' dugme i izaberite datoteku s vašeg računala za koju želite izvršiti Upload. Zatim u okviru s padajućim popisom izaberite direktorij u kojega želite spremiti datoteku i kliknite na 'Upload' ikonu. Prikazati će se poruka koja potvrđuje uspješno spremanje i datoteka će se prikazati u galeriji datoteka Medija Menadžera.

Kod: Ako kliknete na umanjenu sliku ili na sliku olovke ispod nje, Medija Menadžer će ispisati hiperlink kod u URL Slike / Kod polju. Ovaj kod možete kopirati, na primjer, za Vijesti ili drugi sadržaj kojega prikazujete na stranicama za posjetitelje.

Novi Direktorij: Upišite naziv novog direktorija u 'Novi Direktorij' polju i kliknite na 'Kreiraj' ikonu u gornjem izborniku. Kreirati će se novi direktorij u kojega možete spremati datoteke.

Brisanje: Da bi ste izbrisali datoteku ili direktorij, kliknite na ikonu 'Smeće' ispod slike datoteke u Medija Menadžer prozoru. Direktorij možete izbrisati samo ako je prazan, pa prije brisanja direktorija trebate izbrisati datoteke u njemu.

Zadnja Promjena ( nedjelja, 30 travnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?