NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Najnovije Vijesti
Najtraženije Stranice Pomoći
Upravljanje predlošcima Ispis E-mail
Prijevod: Tanja   

--

Na ovoj stranici možete dodijeliti i urediti predloške.
 
Alati:
Izaberite predložak označavanjem kućice pored naslova predloška.

Primarni: Dodijeljuje izabrani predložak svim stavkama izbornika/stranicama.

Dodijeli: Otvara stranicu na kojoj možete izabrani predložak dodijeliti specifičnim stavkama izbornika/stranicama. Ovaj postupak će zaobići primarni predložak za odabrane stranice. Ako izaberete 'Nema', predlošci će se ponašati kao i 'Primarni' parametar.
Ova funkcija nije dostupna za Administrator predloške.

NAPOMENA: Dodijeljeni i primarni predlošci biti će ignorirani ako ste na stranicama za posjetitelje ponudili opciju Biranja predložaka. Svaki predložak koji se nalazi na popisu Upravljanje predlošcima prikazati će se u modulu Biranje predložaka.
 
Novo: Dozvoljava upload/instalaciju novog predloška za vaše stranice
 
Uredi HTML: Dozvoljava uređivanje datoteke templates/izabrani-predlozak/index.php. To je datoteka koja se učitava za stranice za posjetitelje prilikom otvaranja stranice.

Uredi CSS: Dozvoljava uređivanje datoteke templates/izabrani-predlozak/css/template_css.css koja sadrži definicije CSS klasa za izabrani predložak
 
Izbriši: Dozvoljava brisanje predloška. Prikazati će se upit koji traži potvrdu brisanja. Izaberite 'Da' za brisanje ili 'Ne' za odustajanje. Predložak će se u potpunosti izbrisati iz baze podataka.
 
Administrator predlošci mogu se izabrati klikom na ikonu "Primarni". Administrator predlošci ne mogu se dodjeljivati stranicama.
 

Stupci:
Ime: Ovo je ime predloška. Ako postavite miša na ovo ime, a označili ste kućicu pored naziva Pregled Predloška koja se nalazi na desnoj strani, iznad popisa predložaka, prikazati će se slika predloška.
 
Primarni: Ovo je predložak koji je trenutačno objavljen kao predložak vaših stranica (samo jedan predložak može biti objavljen).
 
Dodijeljen: Ovo pokazuje da li je predložak dinamički dodijeljen nekoj stranici.
 
Verzija: Ovo je verzija predloška.
 
Datum: Ovo je datum kreiranja predloška.
 
URL: URL kojeg je dostavio autor.
 

Zadnja Promjena ( ponedjeljak, 01 svibnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?