NaslovnicaDownload
Advertisement
    croJoomla - Joomla na hrvatskom


Dodavanje Sadržaja Ispis E-mail
Prijevod: Klaudia   


Izbornička stavka "Dodavanje Sadržaja" kreira link kroz koji korisnici s odgovarajućim pristupnim nivoom (Autori i viši) mogu dodavati nove sadržaje/članke za objavljivanje na vašem sajtu.


Detalji

Naziv: Ovdje unesite naziv Izborničke Stavke koji će biti korišten u izborniku. Ako ovo ostane prazno, automatski će se koristiti naziv Sekcije.


Sekcija:
Ovdje možete odabrati jednu od vaših objavljenih Sekcija. Nakon spremanja ili klika na ikonu Primjeni, ovo se više ne može promjeniti.


Url
: Ovdje će nakon spremanja biti vidljiv url ove Izborničke Stavke.


Roditelj:
Odaberite "Top" ako želite da stavka bude jedna od onih u prvom nivou, a ne pod-nivo neke druge stavke. Isto tako možete odabrati neku od već postojećih stavki kao matičnu, tada se nova stavka pojavljuje kao njezin pod-nivo.


Redoslijed:
Određuje iza koje od već postojećih stavki će se pojaviti ova nova stavka u izborniku. Po defaultu, Joomla dodaje nove stavke na kraj liste. Redoslijed se uvijek može naknadno promijeniti ako je potrebno.


Pristupni Nivo:
Određuje tko može vidjeti ovu izborničku stavku.

Objavljeno: Određuje da li je stavka objavljena ili ne. Po defaultu, nove stavke su uvijek objavljene.

Parametri

Ikona: Mala sličica koja se može koristiti lijevi ili desno od izborničke stavke. Slika mora biti u images/stories/ direktoriju. Da bi ovo radilo, potrebno je uključiti prikazivanje ikona u modulu za ovaj izbornik.Zadnja Promjena ( nedjelja, 09 srpnja 2006 )
 
Početak
Tražilica
Administracija Joomla 1.0.x
Pretraživanje
Login za Prevoditelje

Zaboravili ste šifru?